RIIDED KUI INVESTEERING? • Luminescence Collection

RIIDED KUI INVESTEERING?

  • Post author:

Oma esimeses blogipostituses soovime rääkida meie jaoks ilmselt kõige olulisemast teemast ja see on investeerimine oma heaolusse ja tervisesse ning seda siis nii hinge, kui ka füüsilisel tasandil. 

Aga mis asi see investeerimine siis täpsemalt on?

Kui kirjutada Googlesse sisse sõna investeering, saame tulemuseks, et see on kasu saamise eesmärgil tehtud pikaajaline kapitalimajutus. See võib küll olla keeruline seletus, aga tegelikult on selle mõte väga lihtne. Investeering on ühe asja vahetamine teiste vastu, lootes sellest teistest asjast suuremast kasu saada, kui esimesest. 

Kõige lihtsama näitena vahetad Sa oma eurod aktsiate vastu, lootes et aktsiad Sulle suuremat kasu toovad, kui lihtsalt eurode hoidmine. 

Aga investeering ei pea olema alati aktsiad, võlakirjad või väärismetallid, vaid saab olla ka Sinu enda kodu, unistuste ettevõtte loomine, soojamaareis või mis tahes muu toode või teenus, mis Sul silmad särama paneb ja südame soojaks teeb ning aitab Sul parema iseendani liikuda. Just need viimased koguvad aina rohkem populaarsust, sest kui palju Sul ka neid aktsaid või kulda pangas ka ei ole, siis õnn peitub siiski Sinu enda tervises ja heaolus. Health before wealth ning enne teistele eluaspektidele tähelepanu pööramist tuleks olla iseendaga heas kontaktis.

Ning täna me soovimegi rääkida, kuidas Sina saad investeerida iseendasse ja oma elu paremks muuta Luminescence Collection riietega. 🙂

Luminescence Collection riietega investeerid tegelikult kolme aspekti enda elus: 

  • Emotsiooni
  • Kvaliteeti
  • Unikaalsusse

Kohe selgitame need mõisted lahti ka, kuid enne seda palume Sul kujutleda endale silme ette oma riidekapi sisu. Kas seal on palju riideid või oled Sa rohkem kapselgarderoobi usku? Kas kõik esemed Sinu kapis panevad Sind tundma hästi, ilusa ja kõikvõimsana? Ning kas kapi sisu näitab Sinu tegelikku olemust või tunned, et sarnaned natuke halli massiga? 

Kui oled enda jaoks riidekapi lahti mõtestanud ja Sul on soovi seda muuta või hoopis hea energiaga kvaliteetseid esemeid juurde lisada, siis luba, me räägime Sulle riietesse investeerimise olulisusest. 

Me, siin Luminescence Collection´is, oleme disaininud ja loonud kõik tooted mõeldes just Sinule, kui naisele, kes soovib iga päev tunda end naiselikuna, tugevana ja erilisena. Seda mõtet silmas pidades oleme võtnud sihiks iga toote puhul emotsiooni tekitamise, kestva ja kvaliteetse materjaliga riiete tegemise ning unikaalsete disainilahenduste väljatöötamise. 

Meie pükse kandes on naised tagasisideks öelnud, et nii kui jalga said, oli koheselt tunne, mille abil suudavad nad vallutada maailma. Seega on esimeseks investeeringuks riiete puhul emotsioon – see tundetulv, et tahad trenni minna, et oled seksikas, et oled iseseisev. Ja kui meie käest küsida, siis sellesse emotsiooni investeerimine on parim, mida teha, sest kõik saab alguse Sinust endast. 🙂

Ilmselt teab iga inimene, mis vahe on kümme eurot maksvatel trennipükstel ja pükstel, mis maksvad mitu korda rohkem. Esimesed “ajavad asja küll ära” ilmselt, kuid vajuvad kas tihti alla või kaotavad mõne pesuga värvi, kurjaks teeb ka tihti esinev läbipaistvus ning pole tunnet, et püksid justkui kallistaks Sind. Teised püksid on ka peale aasta jagu treenimist ja liikumist sama värvi, hoiavad Sinu keha igati ilusas vormis ning ei tekita muret, et trennisaalis näeb keegi rohkem kui peaks. Luminescence’i riided on tugevast ja kauakestvast materjalist, mis õige hoolduse puhul püsib Sinuga aastaid. Nii ei pea paari kuu tagant koguaeg uusi riideid ostma ja tegelikult säästad hoopiski kallimate toodetega raha

Meie riideid kandvad naised on ägedad! Sõna “hall mass” paneb neil õlad värisema ja nad soovivad aidata kõigil sellest väljuda. Nii soovime ka meie ja just seetõttu ei ole Luminescence Collection masstootmisega ettevõte, vaid igat komplekti on müügil vaid limiteeritud koguses. Selle abil loodame ära hoida selle, et jõusaalis vastu tuleval naisel oleks Sinuga samad püksid jalas või seljas identne spordirinnahoidja. Me hindame omapära ja ainulaadsust ning loodame selle abil anda Sulle võimaluse eristumiseks. 

Seega, armas naine, investeeri iseenda heaks, sest see on seda väärt! 

Sinu Luminescence Collection

Leave a Reply

Close Menu
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
0
    0
    My Cart
    My cart is emptyReturn to Shop
    ×

    Cart